Dünyanın 1 Numaralı Dart Oyuncusu Tatil İçin Didim'e Geldi

Dart Oyununda Dünyada bir numara olarak kabul edilen ve “Smudger” lakabıyla tanınan Ross Smith tatil için Didim’e geldi.

Smith tatil için bulunduğu Didim’de Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Grubunun Engelliler yararına düzenlediği Dart Turnuvasına da katıldı.

Didim Kent Konseyi bünyesinde bulunan Yabancılar Çalışma Gurubu İlçedeki Engelliler yararına kullanılmak üzere Dart etkinliği düzenlendi.

U2 Leon Bar'da düzenlenen Dart turnuvasında İlçede yerleşik olarak yaşayan İngilizler katılırken, turnuvanın en büyük sürprizini Dart Oyununda Dünyada bir numara olarak kabul edilen Ross Smith’in bulunmasıydı. Düzenlenen turnuva kapsamında Didim’de yaşayan İngilizler Ross Simth ile dart oynama şansını yakaladı. Düzenlenen turnuvada dereceye girenlere ödülleri verildi.

Turnuva sonrasında Engellilere katkı sağlamak amacıyla Ross Smith'in Antalya uluslararası Dart turnuvasında giydiği forması ve dart okları açık arttırmaya çıkartıldı. Formayı 300 TL U2 Leon Barın sahibi Ümit Aslan ve Çağlayan Properties Gruptan Aydın Çağlayan ortaklaşa yaptıkları arttırmayla kazandılar.

Düzenlenen etkinlik sonunda Engelliler yararına 1004 TL yardım toplanırken para Yabancılar Çalışma Gurubu temsilcisi Lyn Cole'e teslim edildi. Gerçekleştirilen yardımla ilgili konuşan Cole “Bu kadar bir paranın toplanabileceğini tahmin etmiyordum Didim’de ihtiyaç sahibi özürlü kişileri sevindireceği için herkese çok teşekkür ederim.”dedi.

Kaynak: İHA