Milliler, Önce Yağmur Sonra Gökkuşağı Altında Çalıştı

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında yurt dışında kamp yapan A Milli Futbol Takımı, Ukrayna ile yapacağı maçın çalışmalarını tamamladı.

Futbolcular, antrenmanın başında şiddetli yağan yağmura maruz kalırken, ardından havanın açmasıyla oluşan gökkuşağı altında çalıştı.Gurbetçi vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği ve Bad Gögging'te bulunan Aurel Hotel'in tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, 45 dakika sürdü. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, top kapma ve koordinasyon çalışmasının ardından, dar alanda yapılan çift kale maçla Ukrayna maçının hazırlıklarını tamamladı.Selçuk İnan, takımdan ayrı düz koşu yaparken, dizinden şikayeti bulunan Volkan Demirel, antrenmana katılmadı. Tecrübeli kalecinin Ukrayna karşısında görev alıp almayacağının ise yarın netlik kazanacağı bildirildi.

Bu arada çalışmanın başında yağan şiddetli yağmur, futbolculara zor anlar yaşatırken, ardından çıkan
gökkuşağı renkli görüntüler oluşturdu. Öte yandan çalışmayı çok sayıda gurbetçi vatandaş yağan yağmura aldırış etmeden antrenmanın sonuna kadar izledi. Antrenman bitiminde vatandaşlar, teknik heyet ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Bad Gögging bölgesinde faaliyet gösteren bir futbol okulunun minik sporcuları ise futbolculara çiçek vererek toplu fotoğraf çektirdiler .