''Köylerarası Futbol Turnuvası''nda Kulak Köyü Şampiyon Oldu

Tarsus Belediyesi tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen ''Köylerarası Futbol Turnuvası''nda Kulak Köyü beşinci kez şampiyon oldu.

Kırklar Stadı'nda oynanan final maçında Kulak Köyü ile Göçük Köyü karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı Kulak Köyü 2-1 kazandı.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 27 köy takımın mücadele ettiği turnuvaya yoğun ilgi gösterilmesinden dolayı mutlu olduklarını, final maçında yaşanan coşkuyu birçok lig maçlarında görmediklerini ifade etti.

Turnuvada, Beylice Köyü'nden Burak Elmastaş ''en genç yetekli oyuncu'', Fikret Aydın ise ''en yaşlı yetenekli oyuncu'' seçildi.

Kulak Köyü antrenörü Adnan Kutlu ''en başarılı antrenör'', Bolatlı Köyü kaptanı Cem Kavalcı ile Kızılçukur Köyü kaptanı Kemal Tok ise ''en centilmen oyuncular'' olarak ödüllendirildi.

Göçük Köyü oyuncusu Tugay Ulusoy, turnuvanın tek bayan antrenörü Sultan Türk, Çakırlı Köyü muhtarı Ziya Döşlü ve Kızılçukur Köyü Muhtarı Mustafa Bayır'a da teşekkür plaketi verildi.

Turnuvanın birincisi Kulak Köyü takımına bin 500 TL, ikinci Göçük Köyü takımına bin TL, üçüncü olan Beylice Köyü takımına ise 500 TL para ödülü verildi.

Muhabir: Selahattin Özbozkurt/Nurdan Mısırlıoğlu Toros

Yayıncı: Süley

Kaynak: AA