Kargı Belediyesi Voleybol Tunuvası Sona Erdi

Çorum'un Kargı Belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi.

Kargı Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan spor kompleksinde bu yıl ilki gerçekleştirilen turnuvaya 14 takım katıldı.

Turnuvaya ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Şampiyonanın final maçında Emniyetspor ile Karakisespor karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç sonunda Emniyetspor'u yenen Karakisespor turnuvayı birincilikle tamamlayarak şampiyon oldu.

Turnuva üçüncülük için mücadele eden Hastanespor ve Esnafspor arasındaki müsabakada ise gülen taraf Esnafspor oldu. Turnuvanın centilmenlik ödülünü Kargı Lisesi takımı aldı.

AHMET DEDE GENÇ SPORCULARA TAŞ ÇIKARTTI

Kıran kıran geçen voleybol turnuvası renkli görüntülere de sahne oldu. Turnuva'da Karakisespor'da yer alan 63 yaşındaki oyuncusu Ahmet Kıraç ilgi odağı oldu.

63 yaşındaki Ahmet dede hem müsabakalardaki oyunculuğu hem de performansıyla genç sporculara taş çıkarttı. Şampiyona'da sonunda Ahmet dede turnuvanın en iyi sporcusu seçildi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Birinci olan Karakisespor'a şampiyonluk kupasını Kargı Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'ün eşi Kaymakam Canan Ersöz verdi.

Turnuva ikincisi olan Emniyetspor ise kupasını Kargı Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'ün elinden aldı. Üçüncü Esnafspor'a kupasını İlçe Garnizon Komutanı Turgay Öcal, dördüncü Hastanespor'a da kupasını İlçe Emniyet Amiri Uğur Gülcü verdi.

Şampiyonada kupa ve madalyaların yanı sıra birinci olan takıma 1200 TL, ikinciye 800 TL, üçüncüye 600 TL ve dördüncü olan takıma ise 400 TL para ödülü verildi.

Turnuvada Hastanespor'da oynarken sakatlanarak oyun dışı kalan Kargı Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz'ü takımı unutmadı. Ödüllerini aldıktan Kaymakam Ersöz'ün yanına gelerek madalyasını takan oyuncular, sevinçlerini Ersöz'le birlikte yaşadılar.

Kargı Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar ödül töreninde yaptığı konuşmada spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, geçen yıl ilçede açılan çok amaçlı voleybol, basketbol ve tenis sahalarıyla birlikte, bu yıl temeli atılan kapalı spor salonunun da tamamlanmasıyla ilçede spora yönelik bir çok yatırım yaptıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA