Eski Gol Kralı Okan Yılmaz, Teknik Direktör Oldu

Bu yıl Bursa Süper Amatör Ligde şampiyon olarak BAL'a yükselen Mudanyaspor'da teknik direktörlüğe getirilen eski gol kralı ve milli futbolcu Okan Yılmaz, Bursaspor'un UEFA yasağını değerlendirdi.

Yapılan hatadan dolayı ceza alındığını ifade eden Okan Yılmaz, "Ben Bursaspor'un ceza alacağını sanmıyorum. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eder" dedi.

Bursaspor'da gol kralı ve olan A Milli Takıma kadar yükselen Okan Yılmaz, faal futbol hayatını bitirerek Mudanyaspor ile teknik direktör olarak anlaştı. "MUDANYASPOR'U Yıllar Sonra 3. LİGE ÇIKARMAK İSTİYORUZ" Futbol hayatını geçen sene bitirdiğini ifade eden Okan Yılmaz, "Futbolcular bir yerden sonra spora devam etmek istiyor. Ben de bunu Mudanyaspor'un teknik direktörü olarak devam ettireceğim. Ferdi olarak geçmiş dönemde başarılarım oldu. Tecrübelerimizi genç arkadaşlara aktaracağız. İnşallah bunu başarırız. Mudanyaspor gibi ilçe takımını, potansiyeli olan bir takımı yıllardan sonra 3. lige tekrar çıkarmak için tüm gücümüzle sarf edeceğiz. İnşallahda bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.

"BURSASPOR BÜTÜN ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELİR" Eski takımı Bursaspor'a verilen men cezasını değerlendiren Okan Yılmaz, "Bir şey söylemek yanlış olur. Bursaspor büyük bir camia. Bütün zorlukların üstesinden gelen bir camiadır. Yapılan bazı hatalardan dolayı Bursaspor'a ceza verilmiştir. Bunu hukuksal olarak arkadaşlar kesinlikle takip ediyorlardır. Ben Bursaspor'un ceza alacağını sanmıyonurum. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eder" şeklinde konuştu.

"ERTUĞRUL SAĞLAM İLE GÖRÜŞECEĞİM" Bursaspor ile birlikte çalışmak istediğini söyleyen Okan Yılmaz, "Mudanya bu sene BAL'a çıktı. Futbolda kontenjan olduğu için alt yapıya önem veriyorlar. Yıllardan beri oynadığım Bursaspor kulübünde tabiki genç arkadaşları benim takımımda bulundurmak isterim. Onunda girişimini Ertuğrul hoca ve başkanla yapacağım. İnşallah ordan bulacağımız 3-4 tane genç oyuncuyu tekrar Bursaspor'un kadrosuna katmak isteriz. Buda bize mutluluk verir" dedi.

Kaynak: İHA