A Milli Takım'ın En Genç İki Oyuncusu Kampı Değerlendirdi

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında 20 Mayıs'tan bu yana yurt dışında kamp yapan A Milli Takımımızın kadrosunda bulunan genç oyuncular Gökhan Töre ve Semih Kaya, Ukrayna maçı öncesi kampla ilgili duygularını paylaştı.

Gökhan Töre: "Her kampta takım arkadaşlarıma daha çok alışıyorum"A Milli Takımımızın kamp kadrosundaki en genç oyuncu olan Gökhan Töre, yapılan her bir kampta takım arkadaşlarına daha çok alıştığını söyledi.

Abdullah Avcı'nın tercihleri arasında bulunduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Gökhan Töre, "Milli Takım ortamı çok farklı. Her kampta takım arkadaşlarıma daha çok alışıyorum. Bu sadece benim değil, diğer tüm arkadaşlarım içinde geçerli. Geride bıraktığımız 4 maçta, sadece Gürcistan maçında forma giyebildim. Ama bundan sonra ki her maçta giymek arzusundayım. Bu konuda kararı tabiî ki hocamız verecek." diye kaydetti.

Finlandiya maçında alınan yenilginin oynayan oynamayan herkesi çok üzdüğünü belirten Töre: "Çünkü biz sahada aynı dili konuşmaya çalışan bir ekibiz. O maçı kazanmak hakkımızdı ancak çok basit hatalar, konsantrasyon kaybı bize o maçı kaybettirdi. Bulgaristan ve Portekiz maçları ise iyi konsantrasyon yaşadığımız maçlardı. Portekiz maçına kötü başladık ama iyi bitirdik. Çok hata yaptık ama hemen toparlanmayı bildik. Oyuna asıldık, kazanmak istedik ve kazandık. Dünya Kupası elemelerinde iyi sonuçlar almak için çok çalışmalıyız. Arkadaşlarımızla kendi aramızda konuşuyoruz. Hepimiz bu Milli Takım'ı Brezilya'ya götürme arzusundayız. Özel maçlarda da olsa bu havayı yakalamak bizi resmi maçlar öncesinde çok avantaj sağlayabilir. Ben de bu takımın en genç futbolcusu olarak Abdullah Avcı'nın kafasındaki ilk 11'inin değişmezi olmak istiyorum, bunu da başaracağım, göreceksiniz." diye ifade etti.

SEMİH KAYA: KAMP MÜKEMMEL GEÇİYOR

Gökhan Töre'nin ardından kamp kadrosunda bulunan en genç oyuncu olan Semih Kaya da, hazırlık kampının mükemmel geçtiğini söyledi.

2014 Dünya Kupası Eleme Grubu öncesi yapılan hazırlık kampının mükemmel geçtiğini belirten Semih Kaya, "Bir kere kamp yerleri özenli seçilmiş ve idman yapmaya bizi sahaya çekmeye son derece elverişli. Sonuçta burada da iklim koşulları tıpkı Türkiye'de olduğu gibi değişken. Ama bir güneş bir yağmur durumları var ama bunlar çalışmalarımızı engellemiyor. Kamp süresince bugüne kadar 4 maçı geride bıraktık. Yarın son olarak Ukrayna ile karşılaşacağız ve ben şimdiye kadar sadece Finlandiya maçında forma şansı bulabildim. Hocamız elindeki tüm kadroya şans vermek istiyor. Bizler de bunu biliyoruz ve elimize forma şansı geçtiği zaman bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Moral ve motivasyonumuz oldukça yüksek. Abdullah Hoca bizleri alt yapılardan ve Genç Milli Takımlardan takımlardan çok iyi tanıdığı için hiç bir sorun yaşamıyoruz. O bizim için bir hocanın ötesinde bir arkadaş bir ağabey gibi. Bu duyguyu paylaşmak bir futbolcu için çok önemli. Her şeyimizi, eksik ya da artılarımızı onunla rahatça paylaşabiliyoruz. Ben bu takımın eleme grubunun yıldız takımı olacağına inanıyorum. Hepimiz başarıya açız, arkadaşlarımızla ağabeylerimizle kamplarda yaptığımız her konuşmada son söz Brezilya'ya bir şekilde gideceğiz oluyor. Ben bu takımın en genç futbolcularından birisiyim, öğreneceğim, göreceğim çok şey var. Bu kampların bu anlamda önemli bir fırsat olduğunu da biliyorum." dedi.