Şenkardeşler Bozüyükspor Adaylığından Çekildi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bozüyükspor’a sürpriz bir şekilde adaylığını açıklayan Fenerbahçe Kongre Üyesi Cevat Şenkardeşler, kongrenin yapılacağı gün adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Şenkardeşler, adaylıktan çekilme sebebinin kumpasa geldiğini söyledi

Sok dakika kendisine başkan adayı olamayacağının söylendiğini anlatan Şenkardeşler, "Benimle sadece Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu ilgilendi. En başından beri projelerimle ilgilenen ve yapacağım icraatlara inanan tek isim Berberoğlu’ydu. Ona çok teşekkür ediyorum. Ama kulübün eski yöneticilerine teşekkür edemiyorum. Son dakikaya kadar hepsi bana destek verdiğini söyledi.

Fakat kongreye saatler kala başkan adayı olabilmem için kulüp üyeliğimin bulunması gerektiğini söylediler ve beni kumpasa getirdiler. Bende bu söylemin üzerine dik duruşumu koruyarak, adaylıktan çekildim ve başarılarının devamını diledim. Ayrıca yeni seçilen yönetime ve başkana da başarılar diliyorum" dedi

Başkan olabilseydi Fatih Terim'in önerisiyle Teknik Direktör Nedim Yiğit ile önceden anlaşma sağladığını da ifade eden Şenkardeşler, 6 tane futbolcu ile el sıkıştığını ama başkan olamadığı için bu isimleri getiremediğini kaydetti.

Kaynak: İHA