Diyarbakır’da Yaz Spor Okulları Açıldı

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Yaz Spor Okulları törenle açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yaz döneminde açılan il spor merkezi bu yıl 22 branşta faaliyet gösterecek. Ziya Gökalp kapalı spor salonunda yapılan törene Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Cemal Hüsnü Kansız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferit Fidancı, Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörü Yaşar Güntürk, antrenörler, sporcular ve sporcu velileri katıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda gerçekleştirilecek olan il spor merkezini başlatmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Vali Toprak ise, geleceğin teminatı olan gençlerin eğitim alırken, sağlıklı birer birey olabilmeleri için spor aktivitelerine de önem vermeleri gerektiğini ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından yaz spor okulu törenle açıldı .

Kaynak: İHA