Çin: 1 - Türkiye: 3 (maç Sonu)

Voleybol Dünya Kadınlar Grand Prix final ayağı dördüncü maçında ev sahibi Çin ile karşılaşan Kadın Voleybol Milli Takımı, salondan 3 - 1 galip ayrılarak bronz madalyayı garantiledi.

Filenin Sultanları, bu galibiyetle turnuvada bronz madalyayı garantilerken, Son maçını ise yarın turnuvada şuanda ikinci sarıda bulunan Brezilya ile yapacak. Mücadele TSİ 08.00'de başlayacak.Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi Çin oldu.

Ancak Sonradan toparlanan ay - yıldızlılar sette mücadeleyi başa baş sürdürdü fakat 26 - 24 kaybederek 1 - 0 geriye düştü. Yine başa baş giden 2. sette rakibini 25 - 22 yenerek durumu eşitleyen Filenin Sultanları, 3. seti de 25 - 23 kazanarak 2 - 1 öne geçti.Grand Prix organizasyonunda kazandığı zaman bronz madalyayı garantileyecek olan Filenin Sultanları 4. sete iyi başladı.

Son bölümlerde zorlansa da seti 25 - 21 mücadeleyi de 3 - 1 kazanarak bronz madalyayı garantiledi.A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2012 FIVB Voleybol Dünya Kadınlar Grand Prix Turnuvası'nın Son maçında yarın TSİ 08.00'de Brezilya ile mücadele edecek .