Belediye Vanspor Olağan Genel Kongresi Yapıldı

Belediye Vanspor Kulübü’nün, 2012 Yılı Olağan Kongresi yapıldı.

Belediye Vanspor Tesisleri’nde yapılan kongreye Van Belediye Başkanı Vekili Sabri Abi, Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, yönetim kurulu üyeleri ile delegeler katıldı.

Bir dakikalık saygı duruşu ve divan seçiminin ardından kongreye geçildi. Kongrenin açılışında aynı zamanda Belediye Vanspor’un Onursal Başkanı olan tutuklu Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın kongreye gönderdiği mesajı okundu. Kaya’nın mesajının ardından Belediye Vanspor Kulüp Başkanı Nihat Gezici, faaliyet raporunu okudu. Takımı çok daha iyi bir noktaya getirmek için ellerinden gelen tüm gayretleri göstereceklerini belirten Gezici, “Van’da meydana gelen depremler Sonucunda kulüp olarak çalışmalarımıza ve müsabakalarımıza İstanbul ilinde devam ettik. Fakat sadece bu doğal depremler değil bizim için 3. bir depremde kulübümüze her türlü destek sağlayan, bütün çalışmalarımızda kulüp için gerekli fedakârlığı yapan onursal başkanımız Bekir Kaya’nın tutuklanması olmuştur. Bu da kulüp yönetimini Son derece olumsuz yönde etkilemiştir“ diye konuştu.

Konuşmaların ardından disiplin, denetleme ve mali raporlar okunarak oylandı.

Ardından tek liste ile gidilen seçimde yönetim kurulun asil listesine Nihat Gezici, Sait Kantarcıoğlu, Necdet Takva, Baki Karaca, Fuat Tekin, Hasan Yergin, Zehra Özdemir, Habip Yılmaz ve Engin Kürekçi seçildi. Yönetim Kurulu yedek listesine ise Sertaç Yıldız, Ahmet Kaya, Zinnet Avcı, İbrahim Halil Demirel, Müslüm Aslan, Abdurrahman Abi, Adnan Bilen ve Şaban Sarıbulak seçildi. Böylelikle Belediye Vanspor’un asil, yedek listesinde ilk kez kadınlar yer aldı.

Seçimin ardından Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi bir konuşma yaparak yeni yönetime başarılar diledi. Gazeteci Baki Karaca ise Belediye Vanspor taraftarlarının dünyaya ve Türkiye’ye bundan Sonra centilmenliklerini göstermeleri gerektiğini söyledi.

Kongre daha Sonra dilek ve temennilerle Sona erdi .

Kaynak: İHA