Balıkesir Basketbol Kulübü'nde Ayrılık

TB2L'de BEST Balıkesir Basketbol Kulübü (BBK) geçen yıldan beri takımın başında olan antrenör Alaeddin Yakan ile yollarını ayırdı.

BEST BBK Genel Koordinatörü Gafur Çoymak tarafından yapılan açıklamada, kulübün Yakan ile karşılıklı anlaşarak ayrıldıklarını bildirildi.

Ankara'da bulunan Çoymak Alaeddin Yakan ile BEST BBK'nın yollarını ayırdığını sosyal paylaşım ağı olan facebookta paylaşarak duyurdu. Gafur Çoymak, "Kulübümüz Antrenör Aleaddin Yakan ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. İlerleyen günlerde yeni antrenörümüzün ismi açıklanacaktır" dedi.

AMERİKALININ YERİNE DE AMERİKALI GELECEK
Genel Koordinatör Gafur Çoymak, BESK BBK'ne bu sezon takımı üst lige çıkaracak performansta başarılı ve yine kariyerli bir antrenör ile anlaşma yapmak istediklerini kaydetti.

Bu arada, BEST BBK'da geçen sezon üstün bir başarı gösteren 5 numaralı formanın sahibi olan Amerikalı CJ'in de yabancı bir takıma transfer olduğu için BEST BBK'dan ayrıldığı öğrenildi. Kulüp yöneticilerinin takıma bir başka Amerikalı yeteneği kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Gafur Çoymak, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan basın toplantısı ile BEST Balıkesir Basketbol Takımının yeni sezondaki kadrosunun basına ve kamuoyuna açıklanacağını bildirdi .

Kaynak: İHA