Aydınspor 1923’ün Transfer Raporu

Aydınspor 1923'da transfer hareketliliği sürüyor..

Dış transferde geçen yıl ki oyuncuları, Gençlirbirliği’nden Efşan Geçgin, Balıkesirspor’dan Sinan Uzun’u tekrar kiralayan, 1461 Trabzon’dan Savaş Yıldızhan’ın bonservisini alan, Galatasaray’dan Ahmet Kesim’i kiralayan, Sağlıkspor’dan Hakan Tatlı, Lüleburgazspor’dan Sercan Sevinç, Erzurum BŞB’den Uğur Arslan Kuru, Bulgaristan’dan Hayrullah Çelik, Balıkesirspor’dan Emre İşçiler ve son olarak Altınordu’dan Ahmet Altın’ı bonservisiyle alan Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 kadrosunu tamamlamaya çalışıyor.

15 GÜNLÜK KAMPA GİDECEKLER
3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan ve 9 Temmuz’da Aydın’da top başı yapacak olan Aydınspor 1923, 15 günlük Kartepe kampına giderek güç depolayacak. Teknik direktör Selahadin Dinçel yaptığı açıklamada, tek etaplı Kartepe kampına karar kıldıklarını söyledi.

Yönetime bu kararlarını bildirdiklerini ifade eden Dinçel, “Umarım, yeni sezonda şehrimizle bütünleşip başarılı oluruz. Şu ana kadar çalışmalarımız iyi gidiyor. Birlikteliğimizle adım adım daha iyi işler başarabiliriz” dedi.

Transfer sürecinde son olarak kaleci Ahmet Altın’ı transfer ettiklerini belirten Dinçel, bir ön libero ve bir forvetle transferi kapatmak istediklerini kaydetti.

MEHMET ALİ 10 BİN LİRAYA SERBEST KALACAK
Öte yandan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923’e gelen sağ kanat oyuncusu Mehmet Ali ile görüşülmediği öğrenilirken, genç oyuncunun 10 bin TL karşılığı serbest kalabildiği kaydedildi.

Şu an için 25 kişilik kadroya sahip olan Aydınspor 1923’ün transfer raporu şöyle: Kalanlar: Altan Aksoy, Ayhan Öztürk, Cevdet Topçu, Efşan Geçgin( tekrar kiralandı), Emin Ergün, Emre Yaman, Ender Acar, Engin Tuna, Ersen Savaş, Kaan Bartu Büyükyıldırım, Okan Avcı, Onur Dinç, Osman Bozdağ, Sadullah Eraslan, Savaş Yıldızhan(bonservisi alındı), Sinan Uzun (tekrar kiralandı),Umut Kaya, Emre Gümüşkaya Gelenler: Hakan Tatlı(Sağlıkspor), Ahmet Kesim(Galatasaray kiralık), Sercan Sevinç(Lüleburgazspor), Uğur Arslan Kuru(Erzurum BŞB), Emre İşçiler(Balıkesirspor), Ahmet Altın(Altınordu), Hayrullah Çelik(Bulgaristan) Gidenler: Feyyaz Şeker, Fırat Hekimoğlu, Kemal Bilal Türkoğlu, Muhittin Bozkurt, Serdar Deniz,Volkan Can(kulübüne döndü), Yertek Evren Başaran, Yiğitcan Gölboyu, Oğuzhan Yalçın

Kaynak: İHA