Real'in Gol Makinesi Ronaldo Volkan Demirel'i Geçemedi

A Mili Takım'ın Portekiz'le yaptığı hazırlık maçında Volkan, kalesinde adeta devleşti.

2014 Dünya Kupası Elemeleri için yurt dışında hazırlıklarını sürdüren Türkiye, en ciddi maçında Portekiz'i deplasmanda 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.

Maç boyunca Cristiano Ronaldo'ya geçit vermeyen kaleci Volkan Demirel, 64. dakikada bu kez penaltı vuruşunu kurtararak Portekiz'in beraberliği sağlamasına engel oldu.

Emre Belözoğlu'nun sebep olduğu penaltı vuruşu için Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo topun başına geçti. Golcü futbolcu sağ köşeye vuruşunu gerçekleştirdi ancak Volkan Demirel topu tokatlayarak gole izin vermedi.

Dizindeki sakatlığı nedeniyle zorlandığı görülen Volkan Demirel, yine de oyuna devam ederek takımını yalnız bırakmadı.

İÇİMDEN SOLA YATMAK GELDİ
A MİLLİ Takım’ın tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Portekiz maçında Cristiano Ronaldo’nun penaltısını kurtarmasının müthiş bir şey olduğunu söyledi. Milli file bekçisi, “Kaleciler önce bir yer belirler, içinden bir ses kendisine oraya git der. Benim de içimden sola yatmak geldi. Ronaldo’nun Neuer’e karşı sağdan attığı bir penaltı vardı. Bu kez sağa atmayacağını tahmin ettim ve haklı da çıktım. Böyle bir yıldızın penaltısını kurtarmak gurur verici. Bundan daha da önemlisi galibiyet. Güzel bir sonuç” diye konuştu.