Sivasspor, Yeni Sezon İçin Top Başı Yapacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, 2012-2013 sezonu için hazırlıklarına pazar günü Bolu Gerede’de başlayacak.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında Doğa Kaya, Erhan Güven, Abdulkadir Özgen ve Şaban Özel ile anlaşma sağlayarak kadrosunu güçlendiren Sivasspor’un Aatif Chahechouhe, Kyle Lafferty ve Edgar Silva ile de görüşme halinde olduğu iddia edildi.Yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla daha üst sıralarda olmayı hedefleyen Sivasspor Bolu’nun ardından kampın 2. etabında Avusturya’ya geçecek. Sivasspor’un Bolu Gerede’de 1, Avusturya’da ise 4 hazırlık maçı yapması bekleniyor.

SİVASSPORLU OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Yeni sezon önce futbolcularda Sivas’a gelerek sağlık kontrollerinden geçiyor.

Sivassporda ilk olarak futbolculardan Uğur Kavuk, Jacques Faty, kaleci Atilla Koca ve Sivasspor'un Keçiörengücüspor'dan renklerine kattığı Alican Karadağ sağlık kontrolünden geçerken yeni transferler Erhan Güven ve Doğa Kaya ile Kaleci Korcan Çelikay, Nihat Şahin, Murat Akça ve Jakup Navratil sağlık kontrollerinden geçti.Jan Rajnoch Sivasspor’un bu sezonki hedefini ilk 5 olarak açıkladı.

Çek futbolcu geçen sezondan daha iyi mücadele etmek istediklerini belirterek, Pazar günü başlayacak kampta çok iyi hazırlanacaklarını, geçen sezon olduğu gibi yukarıları hedeflediklerini, ancak bu sefer hedefi ilk 5 olarak düşündüklerini söyledi.

Kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirten Milan Cenry ise takımıyla ilk hazırlık kampına katılacağı için heyecanlı olduğunu söyledi.

Cenry geçen sezondan daha iyi şeyler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.