Şike Davası Sonucunda Yöneticiler Yorum Yapmadı

Çağlayan Adliyesi'nde devam eden şike davasının bitiminde davayı takip eden Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri ve eski yöneticiler basın mensuplarına açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Aziz Yıldırım ve arkadaşlarına destek olmak için adliyeye gelen yönetim kurulu üyelerinin yanısıra eski yöneticilerden Nihat Özdemir, Ali Koç, Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplamadı.Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, yarın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde değişecek mahkemenin bu davaya bakmaması gerektiğini söyledi.

Işık, "Türkiye'de ön ödemeli bir infaz sistemi var. Kesinleşmeyen mahkumiyet hükmünün infazı yapılıyor. Meclisteki vekiller, yarın veya ilerleyen süreçte kendileri ile yakınlarının yargılanmasını istemiyorlarsa böyle bir mahkemeyi kaldırmak zorundalar." dedi.

Bir gazetecinin "Pazartesi günü tahliye bekliyor musunuz ?" sorusuna ise Işık, "Bu infaz sistemeni koruyan herkesin sulale boyu aynı mahkemelerde yargılanmasını diliyorum. Bunu koruyanlar aynı şekilde yargılanırlar." diye cevap verdi.