Milliler, Arjantin Zaferini Değerlendirdi

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Arjantin galibiyetini değerlendirdi.

Hayalini kurdukları bir organizasyonda mücadele edecekleri için mutlu olduklarını belirten Nevriye Yılmaz, “Geçmişte Olimpiyat Oyunları’nın hayalini bile kuramazken şimdi Londra’da düzenlenecek organizasyonda yer alacağız. Tüm arkadaşlarımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Takım olarak çok büyük bir başarıya imza attıklarını kaydeden Yasemin Horasan ise “Müthiş bir başarı yakaladık. Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edeceğimiz için inanılmaz bir mutluluk duyuyoruz. Burada mükemmel bir atmosfer var. Bir ilki başardığımız için mutluyuz.” diye konuştu.

Ankara Spor Salonu’nda basketbolseverlerin kendilerine gösterdiği ilgiye teşekkür eden Tuğba Palazoğlu, “İyi başladığımız karşılaşmayı kazanmayı çok istiyorduk. Avrupa Şampiyonası’nda ikinci olduğumuz takımdaki arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ankara’da olmaktan dolayı çok mutluyduk. Bizleri bağırlarına bastılar. Kendilerine destekleri için teşekkürler.” açıklamasında bulundu.Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olmanın kendilerini heyecanlandırdığını kaydeden Işıl Alben, “Bu inanılmaz bir duydu. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Mükemmel bir ortam vardı. Olimpiyat Oyunları’nda yer alacağımız için çok mutluyuz. Umarım Türk halkını güldürebilmişizdir. Bu organizasyondan önce Anıtkabir’e giderek Atamıza söz vermiştik. Sözümüzü de yerine getirdiğimiz için çok mutluyuz. Uzun bir emek var. bize destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.