Tekirova Belediyespor, 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Edecek

Süper Toto 3. Lig takımlarından Tekirova Belediyespor, 2012-2013 sezonunda birinci grupta mücadele edecek.

Ankara'da gerçekleştirilen kura çekiminine göre, Tekirova Belediyespor, Ankara Demirspor, Sandıklıspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Bergamaspor, Kayseri Şekerspor ve Gölcükspor birinci grupta yer aldı. Birinci gruptaki maçların 9 Eylül'de başlayacağı bildirildi.

Grupların fikstür çekiminin ise ileriki bir tarihte yapılacağı bildirildi.

Tekirova Belediyesi ve Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras, yaptığı yazılı açıklamada, Tekirova Belediyespor'un farklı bölgelerden güçlü ve iddialı takımların yer aldığı bir gruba düştüğüne değindi. Spor Toto 3. Lig'de artık her takımın iddialı olduğunu ifade eden Üras, açıklamasında, ''Rakiplerin kim olduğundan çok biz kendimize bakacağız. İyi, güçlü ve hazır olduğumuzda yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Yeni sezonun hayırlı olmasını, bizler için başarılı geçmesini diliyorum'' dedi.

Geçen sezon inişli çıkışlı bir grafik izlediklerini ve çok güzel oynadıkları maçlarda şansız goller yediklerini belirten Üras, bunun da ligi istedikleri yerde bitirmelerine engel olduğunu vurguladı. Yeni sezonda daha dikkatli olup geçen yıl yapılan hatalardan dersler çıkaracaklarını ifade eden Üras, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Mücadele gücü yüksek, önemli seyirci desteği bulunan takımlarla mücadele edeceğiz. Ama biz de sadece Tekirova'yı değil başta Kemer olmak üzere tüm bölgemizi, hatta Antalya'yı temsil ediyoruz. Bu bilinç ve sorumlulukla yeni sezonda daha istekli ve seyir zevki yüksek maçlar çıkartacağımıza inanıyorum.''

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Güç Gönel

Kaynak: AA