Sökespor'da Dayanışma Etkinliği

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamasının ardından önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Sökespor için dayanışma yemeği yapıldı.

Söke Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen yemeğe Söke Belediye Başkanı Necdet ÖZekmekçi ve Sökespor yöneticileri başta olmak üzere; CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Söke İlçe Başkanı Av. Osman Ünsal, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Özcan, MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, MHP İL Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Oklay ve Orhan Ateş, Sazlı Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, SÖGİAD Başkanı Derya Semerci, Söke Ticaret Odası Meclis Üyesi Kasım Üzüm ve davetli iş adamları katıldı.

Yemekte açılış konuşmasını Sökespor Basın Sözcüsü Metin Sakalar yaparken; katılımcılara teşekkür etti.

Yemeğe katılımın az olması nedeniyle sitemli konuşan Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, “Gelmeyenler utansın, gelenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Yemeğin amacının Sökespor’un şampiyonluk coşkusu ve Türkiye Şampiyonu olan Su Altı Takımının başarısını kutlamak olduğunu belirten Başkan Özekmekçi; “Bugün gururlanıyoruz ama bunun arkasından desteğe ihtiyacımız var diye Şampiyonluk töreninde söylemiştim. Rakamsal olarak kimseyi zorlama noktasında değiliz. Bütçeler sarsılmadan, yardım etmeye gönüllü olanlar destek verirler. Yemeğe gelmeyenler belki de kendilerinden para istenecek diye gelmediler. Futbol masrafsız değil, katkıya ihtiyaç var” dedi.

Söke Belediye Başkanı Necdet ÖZekmekçi Sökespor takımının vergi gibi kurumlara 50 Bin TL civarında borcu bulunduğunu sözlerine ekledi.

Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi şampiyonlukta payı olan herkesi tekrar kutlayıp, başarılarının devamını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından geçtiğimiz günlerde Zıpkınla Balık Avlama’da takım olarak ve bireysel olarak Türkiye Şampiyonu olan Sökespor Su Altı Takımına hediyeler verildi.

Samimi bir havada geçen yemekte CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi yemeğe katılanlar ile yakından ilgilendi .

Kaynak: İHA