Motta: Galibiyetten Dolayı Mutluyum

A Milli Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Marco Aurelio Motta, galip gelmiş olmaktan mutluluk duyduğunu, takımının bugün iyi performans gösterdiğini söyledi.

Çin’in Ningbo şehrinde yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Motta, dünkü maça oranla bugün çok daha iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

Özellikle servislerde kusursuz oynadıklarını ifade eden Brezilyalı antrenör, rakiplerinin beklentilerin altında bir performans gösterdiğine vurgu yaptı.
Bugünkü maçta sakatlanan Polen Uslupehlivan’ın son durumu hakkında konuşan Motta, doktorlarla daha konuşmadığını, fakat kendi fikrince Polen’in sadece ayağını burkmuş olduğunu, çok büyük bir sakatlığın söz konusu olmadığını belirtti.

Çinli bir gazetecinin 2012 Olimpiyat Oyunları’ndan beklentileri hakkında soruyu yanıtlayan antrenör Motta, Türkiye’nin bu büyük organizasyona ilk defa katıldığını hatırlattı. Olimpiyat oyunlarına katılmanın bile çok büyük başarı olduğunu ifade eden Motta, zor bir grupta yer aldıklarını, fakat kendi oyunlarını oynayacaklarını kaydetti.

Üzerlerinde bir baskı hissetmediklerini aktaran Brezilyalı teknik adam, oyunlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini dile getirerek sözlerini tamamladı.