MP Antalyaspor, Murat Akın'ı Tranfser Etti

Medical Park Antalyaspor, son üç sezonda iki kez Kasımpaşa ve bir kez de Orduspor’la Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki Murat Akın ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden MP Antalyaspor, kamp dönemi başlamadan transfer çalışmalarına devam ediyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde yapılan imza törenine katılan Antalyaspor Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu, 26 yaşındaki futbolcudan umutlu olduklarını belirtirken, Murat Akın’ın Antalya’ya tatil için gelmediğini söyledi.

Murat Akın'ın Ispartalı olduğunu belirten Acarlıoğlu, genç futbolcunun forma numarasının da memleketinin plaka kodu olan 32 olacağını aktardı. Kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attıktan sonra açıklama yapan Murat Akın da, birkaç Süper Lig takımından daha teklif aldığını ifade ederek, “Beşiktaş'la da görüşmemiz oldu, ancak anlaşamadık. İlk görüşmeyi sözleşmem dolmasından dolayı formasını giydiğim Kasımpaşa ile yaptık. Anlaşma olmayınca hedefleri sebebiyle Antalyaspor'a gelmeye karar verdim. Futbolcu arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda da imza aşamasına geldik.” dedi.

2008 yılından bu yana Kasımpaşa'nın bonservisli futbolcusu olan Murat Akın, son 3 sezonda Bank Asya 1. Lig'de şampiyonluk gördü. 2009-2010 sezonunda Kasımpaşa ile şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu, ertesi yıl Orduspor'a kiralandı. 2010-2011 yılında bu kez Orduspor'la şampiyon olan ve Süper Lig'den küme düşen kulübü Kasımpaşa'ya dönen başarılı oyuncu, geçtiğimiz yıl da İstanbul temsilcisiyle zirvedeki yerini almıştı .