Rasim Ozan: Aziz Yıldırım Ve Ekibi Şike Yapmıştır

Beyaz Tv'de ekrana gelen Derin Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı'nın Aziz Yıldırım ve arkadaşları hakkındaki sözleri geceye damgasını vurdu.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının şike yaptığın üstüne basa basa söyleyen Kütahyalı, Fenerbahçe ile Aziz Yıldırım'ın ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi.

AZİZ YILDIRIM ŞİKE YAPMIŞTIR

Şike sürecinden beri sergilediği tavrın aynı olduğunu kaydeden Kütahyalı 'İddianamenin 182 sayfasını okudum. Aziz Yıldırım'ın avukatı gibi okudum 3 maç dedim. İyice aşırı legalist bir şekilde okursan 9 maça çıkar dedim. Nitekim savcının iddiası da bu yönde. Aziz Yıldırım ve ekibi şike yapmıştır. Fenerbahçe'nin bundan ötürü 105 yılının rehin alınması doğru değildir. ' dedi.

BENDE ZİGZAG YOK
'Bende zigzag yok ' diyen Rasim Ozan Kütahyalı 'Bir insan aleni suç işlemişse ömür boyu futboldan men edilmesi, hukuken gereğinin yapılması konusunda hiç kimse bir şey yapamaz. Aziz Yıldırım'ın yaptığı bir şey yüzünden yok ikinci kulübe düşeceğim, yok yamulacağım gibi şeyler doğru değil. Ben geçmişe baktım Fenerbahçe küme düşmemelidir diye yazmışım. Onun için bende zigzag yok. Aziz Yıldırım ve ekibi şike yapmıştır. Ve Fenerbahçe'yi de buradan olabildiğince kurtarmak gerekir. ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE