Beşiktaş'ta hedef Allan McGregor

Beşiktaş yeni sezonda kalesini Allan McGregor'a emanet etmek için harekete geçti. Glasgow Rangerslı file bekçisinin menajeri İstanbul'a gelerek siyah-beyazlılar'la görüştü.

Beşiktaş yeni sezonda kalesini Allan McGregor'a emanet etmek için harekete geçti. Glasgow Rangerslı file bekçisinin menajeri İstanbul'a gelerek siyah-beyazlılar'la görüştü.

30 yaşındaki İskoç kalecinin menajeri ile teknik direktör Samet Aybaba arasında gerçekleştirilen ilk görüşmelerin olumlu geçtiği bildirildi. McGregor'un menajerinin siyah-beyazlılar'ın futbol komitesi üyeleri ile de bir araya geleceği ve transferin netleşeceği kaydedildi.

Geçen sezon yaşadığı mali kriz sebebiyle 2012-2013 sezonu İskoçya Premier Ligi fikstür çekimine alınmayan ve geleceği belirsiz olan Glasgow Rangers'ın bu futbolcu için ne kadar bonservis bedeli talep edeceği ise bilinmiyor.

2001'den bu yana İskoç ekibinin oyuncusu olan 30 yaşındaki futbolcu, 2004-2005 sezonunda St. Johnstone, 2005-2006 sezonunda ise Dunfermline Athletic'de kiralık olarak forma giydi.

Allan McGregor, geçen sezon Glasgow Rangers forması ile toplam 43 maçta görev yaptı.

TAM BİR BAŞ BELASI

Allan McGregor'un başı 2010 yılında bir kadına iki erkekle birlikte tecavüz ettiği iddiasıyla belaya girmişti. Fakat bu McGregor'ın ne ilk ne son vukuatıydı!

Daha sonra tecavüz görüntülerinin elinde olduğunu söyleyen bir kişi ortaya çıkmış, McGregor ise mafyanın kendisini tehdit ettiğini ve 100 bin sterlin vermezse sahte bir videonun basına sızdırılacağını açıklamıştı.McGregor'un adının karıştığı skandalda Big Brother'ın yıldızı Kenneth Tong ve St Johnstone'ın Portekizli futbolcusu Filipe Morais'in de ismi vardı.

Allan McGregor 21 Ocak 2010'da ise Glasgow'da gittiği bir Karbon isimli gece kulübünde ertesi gün maçı olduğu halde sabaha kadar eğlendiği için Rangers taraftarı iki kişinin saldırısına uğramıştı. McGregor'a kafa atan Rangers taraftarı onun gözünü morartmış, McGregor ise davacı olmayarak olayın kapanmasını sağlamıştı. Olaydan sonra Allan'ın babası Alex, Rangers'in hocası Walter Smith'ten, oğluna gece dışarı çıkma yasağı vermesini istemişti.

3 Mart 2010'da ise Allan McGreogor'un uzatmalı sevgilisi Leah Shevlin, tecrübeli kalecinin kendisini dövdüğünü iddia ederek polise başvurmuş daha sonra İskoç kaleci ifade vermeye gelince polisin kendisini Allan McGregor aleyhine konuşması için zorladığını söylemişti.

Allan McGregor'ın eski sevgilisi Clair Meek, İskoç kaleciyle ilgili yatak odasını sırlarını açıklamış, İskoç kalecinin yatakta tam bir hayal kırıklığı olduğunu söylemişti.

Allan McGregor, milli takımdan takım arkadaşı Barry Ferguson ile birlikte sabaha Hollanda ile oynanan milli maçtan önce sabaha kadar içtiği için İskoç Milli Takımının hocası Craig Levein tarafından kadrodan çıkarılmıştı. Geçen Kasım'da nişanlısı Leah Shevlin bir kız çocuk verince Allan biraz durulmuştu.

McGregor son olarak Rangers'ın yüzde 75'lik kesinti isteğine karşı çıkarak İskoç ekibinden bonservisini alarak serbest kalmıştı