Ünlüler Kıyasıya Yarıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, 7'ncisi düzenlenen Famous Cup yelken yarışları, ünlü isimlerin kupa almasıyla sona erdi.

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından Vodafone Red ve HTC’nin katkıları ile Marına Yacht Club‘ın düzenlediği Famous Cup yelken yarışlarının yedincisi Bodrum’da gerçekleşti.

Her sene yeni bir heyecan ve farklı isimlerle gerçekleşen Famous Cup'ta bu sene; Esra ve Kaya Akkaya, Yeliz Öney, Fatih Erkoç, Elif Ece Uzun, “Suskunlar” dizisi oyuncularından Sarp Akkaya ve Güven Murat Akpınar, “Behzat Ç” dizisi ekibinden senarist ve yazarı Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes ,“Behzat Ç” oyuncularından Berk Üzerek, Berkan Sal ve ayrıca Bade İşçil, Pascal, Zeynep Beşerler, Fırat Çelik, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Didem Erol, Serenay Sarıkaya, Ayten Soykök, Rıza Kocaoğlu, Beril Kayar, Erkan Can, Zafer Algöz, Dilara Gönder, Ozan Güven gibi ünlü isimler yarışçılarla birlikte rüzgara karşı yelken açtılar

Metin Uca’nın sunumunu yaptığı ödül töreninde yarışmacılar ödül aldı."Fatmagülün Suçu Ne" dizisinin Mustafa’sı Fırat Çelik’in yarıştığı Safinaz adlı tekne genel klasman birincisi oldu. Birincilik kupasının ardından patlatılan şampanya ile eğlendiler. Yarışmada katkısı olan kişi kuruluş ve hakemlere de birer teşekkür plaketi verildi.

Özge Özpirinçci’nin cep telefonu çektiği ve 1500 fotoğraf arasından birinci olan fotoğraf karesi nedeniyle İzmir Yelken Akademisi ekibi birer cep telefonu kazandı.

Lale Devri dizisinin ünlü oyuncusu Serenay Sarıkaya, Metin Uca'nın daveti üzerine sahneye geldi. Uca ile ele ele tutuşan Sarıkaya, ünlü sunucunun isteği üzerine birbirini elleri ile sırayla itmeye çalışmaları renkli görüntülere neden oldu.

Famous cup genel sonuçları şöyle; Safınaz isimli yelkenli tekne ile açılan Fırat Celik 1’nci olurken, Engin Altan Düzyatan ise İzmir yelken akademisi yelkenli tekne ile 2. oldu. Ünlü isimlerin bir araya toplandığı X-Machine teknesi ile Necat İşler, Mehmet Aslantuğ, Zeynep Beşerler 3’cülük aldı .

Kaynak: İHA