Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Denizli Belediyespor, teknik direktör Adnan Erkan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Denizli Belediyespor Kulübü’nde düzenlenen imza törenine Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, yönetim kurulu üyeleri Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Mehmet Teke, İlyas Tuncer, Akın Çelik, Süleyman Erdoğan ve Ali Çimen katıldı.

Teknik direktör Adnan Erkan, antrenör Tansu Yaan ve kaleci antrenörü Bekir Küçükşahal, kendilerini 3 yıllık Denizli Belediyesporlu yapan imzayı attılar

Başkan Rüşan Uzunoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada 2012-2013 sezonu için milletvekili Nihat Zeybekci ile Belediye Başkanı Osman Zolan’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Geçen hafta sonunda yapılan kongrede göreve geldiklerini belirten Uzunoğlu, “Yeni teknik heyetimizle yeni sezonda güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Adnan Erkan ve ekibiyle yeni bir yapılanma ile 3 yıllık bir program üzerinde çalışıyoruz. Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun” dedi

Teknik direktör Andan Erkan ise öncelikle yeni yönetim kurulu ile başkanlık görevine getirilen Rüşan Uzunoğlu’na görevlerinde başarılar diledi. Denizli Belediyespor’da görev almanın gururunu yaşadıklarını belirten Erkan, “Bizler Denizli’nin çocuğuyuz. Başkanımız ve yönetim ile anlaşmaya vardık. 3 yıllık bir plan ve proje çerçevesinde, öncelikle Denizli Belediyespor’a ardından da Denizlispor’a ve Türk futboluna futbolcu kazandırmak hedeflendi. Bunun heyecanı içindeyiz. Çalışmalarımız başladı.

Yarından itibaren kendisini Denizli Belediyespor’da oynayabileceğini hisseden bütün gençlere kapımızı açıp, şans vereceğiz. 3 Temmuz’dan itibaren profesyonel takım için seçmelerimiz başlayacak. Altyapısı güçlü güzel bir takım kurarak, öncelikle bulunduğu ligde devamını sağlamak ardında da şampiyonluğa oynayan bir takım bir takım oluşturmak hedefindeyiz. Denizli Belediyespor Türk futbolunda kendisini kabul ettirmiş, ekonomik anlamda ki disiplini ile tüm futbolcuların ve teknik adamların çalışmak istediği bir kulüp. Böylesine güzel bir kulüp de, böylesine güzel insanlarla çalışmaktan kendim ve arkadaşlarım adına son derece mutluyum’ diye konuştu.

Kaynak: İHA