Şöhret Futbolcular ve Spor Basını, Dostluk Maçında Buluştu

2012 Avrupa Spor Başkenti olan İstanbul’da bu kapsamda yapılan etkinlikler devam ediyor.

İlki 2010 yılında düzenlenen Şöhretler ve Spor Basını Dostluk Maçı’na bu yıl yine çeşitli takımlarda farklı mevkilerde oynamış Türk futbolunun bir dönem adlarından söz ettiren oyuncuları ve spor basının önemli isimleri katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Göztepe Gülbahçesi Spor Tesisi’nde düzenlenen halı saha maçının Şöhretler takımında; Abdullah Ercan, Semih Yuvakuran, Şenol Ustaömer, Şenol Çorlu, Mustafa Kocabey, Hasan Vezir, Suat Şatır, Hamdi Aslan, Erdi Demir, Kaleci Nurettin, Çetin, Engin Verel yer alırken, Spor Basını takımında ise; Zaman Gazetesi Spor Yazarı Ahmet Çakır, CHA Spor Müdürü Halil İbrahim Ekiz, İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Samanyolu Televizyonu Spor Müdürü Mehmet Şeyho, FB TV Reklam ve Satış Müdürü Koray Aydoğmuş, Ülke TV Spor Müdürü Harun Şen, Telegol Programı Yapımcısı Serhat Ulueren, Tivibu Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Telkenar, Yeni Şafak Gazetesi Spor Muhabiri Engin Albayrak, Fotomaç Gazetesi İstihbarat Müdürü Yılmaz Şenol, Spor Meydanı Gazetesi Müdürü Ömer Altay, Spor Müdürü Muzaffer Batumlu ve Kanal 24 Spor Kameramanı Mahmut Portakal yer aldı.

Spor basını ve şöhretli futbolcuların yanı sıra Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, Spor A.Ş. Basın Danışmanı Çağatay Çıtlak ve Spor A.Ş. Organizasyon Müdürü Deniz Adar da halı sahada mücadele ettiler.

8-8 berabere biten dostluk maçı renkli görüntülere sahne olurken Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Avrupa Spor Başkenti kapsamında sürdürülen etkinliklere bu gibi aktiviteleri dahil etmekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Türk futbolunun önemli yıldızlarını, emektar futbolcuları Spor basınıyla bir araya getirmekten bu güzel tabloyu hazırlayıp onları burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA