Kaleci Yavuz Eraydın ve 4 Futbolcunun Sözleşmeleri Yenilendi

Bank Asya 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor, sözleşmeleri sona eren kaleci Yavuz Eraydın, futbolcular Mehmet Besler, Emrah Dağ, Hasan Yaşar ve Abdi Aktaş ile sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Zafer Atalay AA muhabirine yaptığı açıklamda, teknik direktörlük için Levent Devrim'in sözleşmesini yenilemelerinin ardından transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını söyledi.

Devrim'in isteği doğrultusunda sözleşmeleri sona eren kaleci Yavuz Eraydın ile 1, Mehmet Besler, Emrah Dağ ve Abdi Aktaş ile ikişer, Hasan Yaşar ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Atalay, şöyle konuştu:

''Nijeryalı futbolcu Kingsley Olajuyigbe Taiwo Nwankwo ve Ahmet Yakak'ın takımda kalıp kalmayacağı daha sonra belli olacak. Transferde önceliği takımda sözleşmeleri sona eren futbolculara veriyoruz. Teknik direktörümüz Devrim'in kalmasını istediği oyuncularla anlaştıktan sonra dış transfere yöneleceğiz. Eksik mevkilere 5 oyuncu transfer etmek istiyoruz. Sözleşmesi sona eren futbolculardan İsmail Dinler, Spor Toto Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşen Manisaspor ile sözleşme imzaladı.''

Muhabir: Selma Kocabaş / Deniz Açık

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli

Kaynak: AA