Denizli Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Erkan Oldu

Denizli Belediyespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Adnan Erkan ve ekibi, üç yıllık anlaşmaya imza attı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Sait Özkan, Bahtiyar Mat, Mehmet Teke, İlyas Tuncer, Akın Çelik, Süleyman Erdoğan ve Ali Çimen katıldı.

Teknik Direktör Erkan, Antrenör Tansu Yaan ve Kaleci Antrenörü Bekir Küçükşahal, kendilerini üç yıllık Denizli Belediyesporlu yapan imzaları attı. Kulüp Başkanı Uzunoğlu, törende yaptığı konuşmada 2012-2013 sezonu için AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Belediye Başkanı Osman Zolan’a, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Uzunoğlu, “Bu görevi lâyıkıyla yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Teknik direktör olarak ve yardımcılarıyla güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Adnan hocamla üç yıllık bir program üzerinde çalışıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Adnan Erkan ise yeni yönetim kurulu ile başkanlık görevine getirilen Uzunoğlu’na başarılar diledi. Erkan, “Bau görevin verilmesi, beni onore etti. Bizler Denizli’nin çocuğuyuz. Yönetim ve Başkanımız Sayın Uzunoğlu ile oturup görüştüğümüzde, ortak bir prensipte birleştik. Üç yıllık bir plan ve proje çerçevesinde öncelikle Denizli Belediyespor’a, ardından Denizlispor’a ve Türk futboluna futbolcu kazandırmak hedeflendi. Yarından itibaren Denizli Belediyespor’da oynayabileceğini hisseden bütün gençlere kapımızı açıp şans vereceğiz. 3 Temmuz 2012'den itibaren profesyonel takım için seçmelerimiz başlayacak. Altyapısı güçlü güzel bir takım kurarak, öncelikle bulunduğu ligde devamını sağlamak, ardında da şampiyonluğa oynayan bir takım oluşturmak hedefindeyiz.” şeklinde konuştu.