Beşiktaş'ta Samet Aybaba ve Ekibi Basının Karşısına Geçti

Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik direktör Samet Aybaba ve ekibi için bir basın toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Başkan Fikret Orman veYönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Samet Aybaba ve yardımcıları Ulvi Yenaloğlu ile Recep Çetin de hazır bulundu. Basın mensuplarının karşısında ilk olarak Başkan Fikret Orman söz alarak çok mutlu olduğunu söyledi.

Başkan Fikret Orman, “Tüm camiamıza bu imza hayırlı olsun. Samet ve Ulvi hocam eskiden beri tanıdığımız Beşiktaş’a gönül vermiş Beşiktaşlılar. Bu işe geldiğimizde hedeflerimiz vardı. Samet hoca ile bunu yakalayabileceğimize kalpden inanıyorum. Çok mutluyum. Hocamı kutluyorum. Hiçbir ücret konuşmadık. Hoca bize 'yangının içine beraber gireceğiz' dedi.

Konu Beşiktaş olunca diğer konular teferruata girer. Hocamıza çok inanıyor ve güveniyruz. Allah Beşiktaş’ımıza iyi günler görmeyi nasip etsin.” dedi.

YILDIZLARLA ŞAMPİYON OLUNSAYDI HERSENE ŞAMPİYONDUK

Orman ayrıca geçmiş 8 senedeki futbola atıfta bulunarak, “Beşiktaş bütçesi kadar transfer yapacak. Yıldızlarla şampiyonluklar olsaydı. 8 senede hersene şampiyonduk. Demekki bu böyle değilmiş. Transfer konusunda çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Öte yandan Başkan Orman stadyum meselesine ise açıklık getirerek, "Statlar kimsenin şahsi malı değildir. Şunu hiç kimse unutmasın. İstanbulspor eski dönemde bizim stadyumumuzda oynamıştı. Stadyumlar kimsenin şahşi statları değil. İstanbul’un 5 takımı var ve geriye kalan 3 stadyumda bu takımlar maçlarını oynayacak. Biz de maçlarımızı İstanbul'da oynayacağız." dedi.

HERKES İÇİNİ RAHAT TUTSUN

Samet Aybaba ise kendilerine herkesten destek olmalarını istiyerek, "Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Herşeyin iyisini yapmaya çalışacağız. Ekip arkadaşlarım ve ben bu günlerde burada olmak istedik. Herşeyi yeniden yapılandırarak yola çıkıyoruz. Herkes rahat olsun zirveye oynayan bir Beşiktaş oluşturacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Aybaba, Beşiktaş'ta küçülme diye birşeyin olmadığını da belirterek, "Takıma gelip hiçbirşey yapmayan yıldızlarla yolları ayıracağız. Nokta transferler yaparak oyuncu alacağız. Heryerde savaşacağız. Keyif veren bir futbol oynayacağız. Biz Beşiktaş’lı herkesten destek bekliyoruz.” diyerek konuşmasını tamamladı. Yönetci Tamer Kıran 'da söz alarak, “Beşiktaş için uzun bir süreç yaşadık. Fakat en iyisini getirmek istiyorduk. O yüzden Samet hocayı getirdik. Hayırlı olsun.” dedi.