Spor AŞ'den Dostluk Maçı

2012 Avrupa Spor Başkenti İstanbul etkinlikleri Spor A.Ş. tarafından, şöhret futbolcular ve basın dostluk maçı düzenlendi.

Göztepe Gülbahçe Spor Tesisleri'ndeki halı saha maçına Abdullah Ercan, Semih Yuvakuran, Şenol Ustaömer, Mustafa Kocabey (Papen), Hasan Vezir, Suat Şatır, Hamdi Aslan, Erdi Demir, Kaleci Nurettin(FB), Engin Verel, ve Spor Basınından; Zaman Gazetesi Spor Yazarı Ahmet Çakır, Cihan Haber Ajansı Spor Editörü Halil İbrahim Ekiz, İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl, , Samanyolu Televizyonu Spor Müdürü Mehmet Şeyho, FB TV Reklam ve Satış Müdürü Koray Aydoğmuş, Ülke TV Spor Müdürü Harun Şen, Telegol Programı Yapımcısı Serhat Ulueren, Tivibu Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Telkenar, Yeni Şafak Gazetesi Spor Muhabiri Engin Albayrak ve Kanal 24 Spor Muhabiri Mahmut Portakal katıldı.

Spor basını ve şöhretli futbolcuların yanı sıra Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, Spor A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Selim Terzi, Spor A.Ş. İletişim Danışmanı Çağatay Çıtlak ve Spor A.Ş. Organizasyon Müdürü Deniz Adar da halı sahada mücadele etti.

12-12 berabere biten dostluk maçı renkli görüntülere sahne olurken Spor A.Ş. Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin, "Avrupa Spor Başkenti kapsamında sürdürülen etkinliklere bu gibi aktiviteleri dahil edip Türk futbolunun önemli yıldızlarını, emektar futbolcuları Spor basınımızla bir araya getirmekten bu güzel tabloyu hazırlayıp onları burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz." dedi .