Eskişehirspor 47. Yılını Porsuk Çayı Kenarında Meşalelerle Kutladı

Eskişehirspor Kulübü 47’inci kuruluş yıldönümünü Porsuk Çayı kenarına toplanan yüzlerce Eskişehirspor taraftarıyla birlikte kutladı.

Porsuk Çay’ı üzerine kurulan platformda Bando Eses grubunun konser verdiği etkinlikte siyah kırmızılı taraftarlar meşaleli şov yaptı. Eskişehirspor’un 47’inci yılı etkinlikleri çerçevesinde Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Derneği’nin organize ettiği kutlamalar yüzlerce siyah - kırmızılı taraftarın katılımı ile Porsuk Çay’ı adalar mevkiinde kutlandı. Porsuk Çay’ı etrafında toplanan taraftarlar Bando Es -Es’in şarkılarıyla doyasıya eğlendi.Bu yıl Avrupa Kupaları’na katılacak olmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, oynayacakları maçlarla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Bu yıl iddialı bir takım kurduklarını da ifade eden Ünal, West Ham United’tan transfer edilen kaleci Rudd Buffin’i de taraftarlara tanıttı. Porsuk Çayı üzerine kurulan platformda bir konser veren Eskişehirli sanatçı Mithat Körler, yeni sezon için bestelediği ‘Eskişehir Avrupa’ya’ isimli şarkısını taraftarlarla paylaştı. Bando Eses’in şarkıları eşliğinde yüzlerce taraftar Körler’in bestesini hep bir ağızdan söyledi.

Geçtiğimiz sezon taraftarın en çok sıkıntısını çektiği kombine fiyatlarının yüksek olması konusunda da taraftarlar Başkan Ünal’dan söz aldı. Bu yıl kombine fiyatlarının 200 TL olacağını açıklayan Başkan Ünal, taraftardan takıma destek vermesini istedi.Eskişehirspor’un 47.’inci yıl dönümü pastasının kesilmesinin ardından Porsuk Çay’ı kenarında taraftarlar meşale yaktı.