Turgutluspor’un Yeni Teknik Direktörü Koray Cinel Sözleşme İmzaladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Turgutluspor'un teknik direktörlüğüne getirilen Teoman Koray Cinel ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

İkinci Ligin iddialı takımlarından Turgutluspor eski futbolcusu Teoman Koray Cinel ile 2012-2013 sezonu için teknik direktörlük konusunda anlaşma sağlayarak, 1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenide konuşan Turgutluspor İkinci Başkan İbrahim Başçı, "Önümüzdeki sezon için eski kaptanımızla anlaştık. Öze dönüş açıklamalarının ardından uzun yıllar kırmızı siyahlı formayı giyen kaptanımızla anlaştığımız için çok mutluyuz. Koray’ın Turgutluspor’u başarıya taşıyacağından kuşkumuz yok. Kendisi zaten kulübümüzü her yönüyle tanıyan bir isim. Burada başarılı olacağını Turgutluspor’u layık olduğu yere getireceğini düşünüyoruz" dedi.

Futbolu Turgutluspor’da bıraktıktan sonra İzmir’in Altay kulübünde 1 yıl yardımcı antrenör olarak çalışan Teoman Koray Cinel ise, "20 yıla yakın hizmet ettiğim kulübüme teknik direktör olarak geri döndüğüm için çok mutluyum. Belediye ve Onursal Başkanımız Serhat Orhan’ın ve Kulüp Başkanımız Murat Ayhan’ın öze dönüş açıklamaları ile ateşlenen bir projenin başında olmak beni gururlandırıyor. Turgutluspor alt yapısında parlayan genç yetenekler ve kendi bilgimiz dahilinde transfer edeceğimiz oyuncular ile başarının peşinde koşacağız" dedi.

2012-2013 sezonunda Turgutluspor’u çalıştıracak olan Teoman Koray Cinel’in yardımcılıklarını ise Erol Muradoğlu, Mithat Karabörk, Osman Aşkın ve kaleci antrenörü Altınay Çetin yapacaklar .

Kaynak: İHA