Samsunspor Taraftarları Kazım Yılmaz’ın Dönmesini İstiyor

Spor Toto Süper Lig’den Bank Asya 1. Lig’e düşen Samsunspor’da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz’ın olağanüstü kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasına taraftarlar tepki gösterdi.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz’ın bırakacağını açıklamasına tepki gösteren Samsunspor’un Şehzadeler Taraftar Grubu, düzenledikleri basın toplantısında Başkan Kazım Yılmaz’a daha önce yaptığı açıklamaları hatırlattı. Şehzadeler Taraftar Grubu adına konuşan Hikmet Şimşek, “Kazım Yılmaz’ın bir açıklamasında ‘bu şehirde adam yok. Yalnız bırakıldım’ diyerek aday olmayacağını açıklaması sizce doğrumudur? ‘her türlü bedeli ödemeye hazırım’ diyen Kazım Yılmaz’ı bu bedeli ödemeye davet ediyoruz” dedi.

Samsunspor’u yüzüstü bırakmaya kimsenin hakkı olmadığını belirten Hikmet Şimşek, “Biz sadece verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz. Yensek de yenilsek de Şehzadeler olarak takımımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Biz Samsunsporu rant kapısı olarak değil, gönül kapısı olarak gördük. Gönül kapımızın yüzümüze kapanmasını değil, Kazım Yılmaz’ın sözünü tutmasını istiyoruz. Pazartesi günü Samsunspor taraftarları olarak Kazım Yılmaz’ın geri dönmesi için yürüyüş düzenlenecektir. Bu yürüyüşe Şehzadeler Taraftarlar Grubu olarak bizlerde katılıp Kazım Yılmaz’a verdiği sözü bir kez daha hatırlatacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA