Jet Sky Şampiyonu Bodrum’da Fly Board İle Nefes Kesti

Dünya Jet Ski şampiyonu Fransız Franky Zapata, icat ettiği Fly Board gösterisini Bodrum'da yerli ve yabancı tatilcilerin beğenisine sundu.

Dünyaya yeni bir su sporu kazandıran Zapata yaptığı gösteri ile nefes kesti. Kumbahçe sahilinde gerçekleştirdiği gösteri ile yürekleri ağızlara getiren Zapata denizin üzerinde birbirinden ilğinç hareketleri ile görenleri şaşkına çevirdi. Dünya sahilleri ile aynı anda Bodrum' da da tanıtılan Fly Board ile inanılmaz hareketler yaparak deniz kenarında izleyen yerli ve yabancı turistleri kendine hayran bıraktı.

Jet Skinin arkasına monte edilip, jet skinin ürettiği su tribünü gücüyle hareket eden bir su sporu aleti olarak sahillerde yerini almaya hazırlanıyor. Tanıtım amaçlı olarak üretilen 700 adet Fly Board ın dünyanın değişik ülkelerinde hepsinin satıldığı öğrenildi. Suyun üzerinde 13 metre yüksekliğe kadar çıkabilen bu alet ile yaklaşık 35 km hızla dalışa geçilebiliyor.

JET SKİ VE FLY BODRD AYNI ANDA KULANDI

FLy Board ustası Zapata Fly Board ile birlikte aynı anda Jet Ski de kontrol etmesi görenleri şaşkına çevirdi. Normal şartlarda Jet Ski de bu işin eğitimini alan bir personel olması gerekirken Zapata uzaktan kumanda ile o sorunu da aşmış olduğu gözlendi. Suyun üzerinde ve altında yapılan hareketler ile herkesin beğenisini topladı. Metrelerce suyun altında giden Zapata’ nın suyun üstüne çıktığı noktayı görenler ayakta alkışladı .

Kaynak: İHA