Gap İlleri Teakvando Şampiyonası Sona Erdi

Siirt'te iki gündür devam eden GAP İlleri Teakvando Şampiyonası sona erdi.

14 Eylül Kapalı Spor Salonu'nda 16 ilden sporcuların katıldığı şampiyonanın final müsabakalarının ardından dereceye girenlere ödülleri Teakvando Federasyon Başkanı Metin Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Bilim tarafından verildi.

Teakvondo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Siirt Gençlik ve Bilim Spor Kulübü Başkanı Kemal Bilim, yaptığı açıklamada, şampiyonanın yararlı geçtiğini belirtti.

Siirt'te yaklaşık 300 sporcu, antrenör ve yöneticiyi ağırladıklarını ifade eden Bilim, şöyle dedi:

''Çok güzel bir şampiyona geçirdik. Gelen konuklar birbirleriyle kaynaştılar, herkesin güzel anıları oldu. İlimizin de tanıtımı açısından yararlı sonuçlar elde ettik. Bunun yanı sıra gelecek adına umut vaat eden bir çok sporcuyu da görme imkanı bulduk. Bu açıdan da şampiyona çok yararlı oldu. Ayrıca ilk defa federasyon yönetim kurulumuzda ilimizde toplanmış oldu. Bu toplantıda teakvondo adına önemli kararlar aldık.''

Şampiyonada, 4 altın ve 3 gümüş madalya alarak 37 puan toplayan Malatya Kurhan Spor Kulübü birinci olurken, 2 altın ve 2 gümüş ile 7 bronz madalya alarak 27 puan toplayan Siirt Gençlik ve Bielim Spor Kulübü ikinci, 2 altın ve 1 gümüş madalya alarak 25 puan toplayan Batman Gençlik Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Muhabir: Zekeriya Güneş / Ayhan Mergen / İbrahim Yakut

Yayıncı: Behçet Güngör

Kaynak: AA