Galatasaray’ın Şampiyonluk Kutlamaları Antalya’da Devam Etti

Antalya’da şampiyonluk kutlamasına katılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş’ın stat konuda fazla ısrarlı olmayacağını tahmin ettiğini belirterek, "Bu tip ısrarlar devam edecekse, bizim görevimizi yönetim olarak genel kurula sunmak olur.

Ayrıca Fenerbahçe'de UEFA kararı ile böylece ait olduğu yere dönüyor. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Galatasaray, Köln ve Kuşadası’nda sonra Antalya’da şampiyonluk kutlamalarına devam etti. Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından organze edilen şampiyonluk balosuna Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Galatasaray’ın efsanevi oyuncuları Cevad Prekazi ve Zoran Simovic, Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel, bazı yöneticiler ve çok sayıda Galatasaraylı davetli katıldı.

2011-2012 yılı Süper Toto Süper Ligi Şampiyonluk Kupası’nın da Antalyalılarla buluştuğu gecede konuşan Başkan Aysal, önümüzdeki sezon Galatasaray’ın gücüne güç katarak büyüyeceğini belirtti.

Aysal, “Camiamızın tek yumruk olma zamanı gelmiştir. Çünkü bizler gücümüzü esas ve sadece sizlerden almaktayız. Galatasaray, diğer kulüpler gibi gücünü hiçbir organizasyondan ve hiçbir suni güçten almamaktadır. Galatasaray, gücünü sadece kendisinden alır, sizlerden alır. Ve bu güç, bunun için hiçbir zaman azalmaz her gün biraz daha büyür” dedi.

Daha sonra baloda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aysal, "25 Hazirana kadar transferleri bitirmek istiyoruz" sözünün hatırlatılması üzerine, 25 Haziran tarihini bir odak olarak koyduklarını vurgulayarak, "Bunu üç aşağı beş yukarı tutturacağız. 25 ile 30'u arasında biz gerekli açıklamaları yapacağız. Belki bir oyuncu Temmuz ayına sarkabilir. Ama diğerlerini esas nokta atış yapacaklarımızı 25 ile 30u arasında teknik heyetle birlikte sunacağız taraftarımıza"dedi.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında son günlerde gündemde olan Türk Telekom Arena stadı ile ilgili ise Aysal, "Beşiktaş, dost bir kulüp. Çok eski bir dostluğumuz var. Birbirimizi üzecek, yoracak incitecek hiçbir şey yapmayız. Galatasaray, şuanda arenadan kaynaklanan bir sürü sporunu ve eksiklikleri var. Bunların tamamlanması ve Galatasaray’ın kurmuş olduğu düzenin de zarar görmemesi için Beşiktaş’ın bu konuda fazla ısrarlı olmayacağını tahmin ediyorum. Bu tip ısrarlar devam edecekse, bizim görevimizi yönetim olarak genel kurula sunmak olur" ifadesini kullandı.

Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol takımı Başantrenörlüğü görevine Ergin Ataman’ın getirilmesi ile ilgili ise Aysal, "Başarılı bir koç. Bizim kadrolarımıza katıldığı için mutluyum. İnşallah Beşiktaş’taki başarısını bizde de sürdürür" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılacak iddiaları ile ilgili ise Aysal, "Bu UEFA’nın kararı. Biz bugüne kadar hiçbir kulüp için hiçbir şekilde fikir beyan etmedik. Bugün de tekrarlıyorum bizim için önemli olan Galatasaray’ın zarar görmeyeceği bir çözüm bulunmasıydı. Herhalde böyle bir çözüm bulundu ki Fenerbahçe de böylece ait olduğu yere dönüyor. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Aysal, son olarak ise Kayserisporlu Nordin Amrabat için "Amrabat olayı Galatasaray için kapanmıştır" cümlesini kurdu.

Konuşmaların ardından balodaki Galatasaraylılar şampiyonluk kutlamalarına devam etti .

Kaynak: İHA