3 futbolcunun transferi için kollar sıvandı

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi için koşullu vize alan Fenerbahçe, Lassana Diarra, Mehmet Topal ve Tino Costa transferleri için harekete geçti.

UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne koşullu katılım için onay alan Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe İkinci Başkanı Ali Yıldırım'ın da açıkladığı iki stoper iki de orta saha oyuncusu almak için kolları sıvayan sarı-lacivert yönetim, Lassana Diarra, Mehmet Topal, Tino Costa ve Lucio için çalışmalarını hızlandırdı.

Şampiyonlar Ligi'nden, yayın geliri, katılım parası ve diğer kalemlerde elde edeceği yaklaşık 20 milyon euronun yanı sıra Sow transferinde olduğu gibi sarı-lacivertli camianın önde gelen işadamlarından da destek alacak olan Fenerbahçe önceliği Mehmet Topal ve Tino Costa ikilisine verdi.

MÜJDE GELDİ, GÖZLER TRANSFERDE

Mehmet Topal ve Tino Costa'nın transferi için Valencia ile pazarlık masasında olan ve ödenecek olan bonservis ücretleri için süre isteyen Fenerbahçe, UEFA'dan Şampiyonlar Ligi müjdesinin gelmesiyle birlikte iki isim için de çalışmalarını hızlandıracak.

Şu anda ailesi ile birlikte Çeşme'de tatilde olan Mehmet Topal için menajer Batur Altıparmak ile masaya oturmaya hazırlanan sarı-lacivertli yönetim, diğer bir yandan da Tino Costa için İspanya'ya çıkartma yapacak.

DIARRA İÇİN AC MILAN DA DEVREDE!

Mehmet Topal ve Tino Costa'nın yanı sıra Lassana Diarra ile de yakından ilgilenen Fenerbahçe Yönetimi, bir süre önce Fransız oyuncuyu İstanbul'a getirmiş ve bir takım görüşmelerde bulunmuştu. UEFA'dan şike soruşturması hakkında bir karar beklenmesinden dolayı Diarra'nın transferini ağırdan alan sarı-lacivertli yönetim, bu transfer için Real Madrid'in kapısını bir kez daha çalacak.

Fenerbahçe'nin Lassana Diarra transferindeki en büyük sorunu ise AC Milan... Gattuso ve Seederof'un takımdan ayrılmasından sonra alternatif olarak orta alanda kullanabileceği bir ismi elinde kalmayan AC Milan, Diarra'nın transferi için Real Madrid ile görüşmelere başladı.

İngiltere Premier League takımlarından Fulham ile de masaya oturan ancak 5 milyon euroluk yıllık ücret talep etmesinden dolayı Londra temsilcisi ile anlaşmaya sağlayamayan Fransız yıldızın kesin kararını 10 gün içerisinde vereceği belirtildi.