Beydağ'ın Şampiyon Tekvandocuları İlçe Protokolünü Ziyaret Etti

İzmir'in Beydağ ilçesi Beydağ Halk Eğitimi Merkezi'nin Türkiye şampiyonu tekvando kursiyerleri, protokol üyelerini ziyaret etti.

Tekvandoculardan 72 kiloda İdris İpek ve 60 kiloda Yelsin Kıllıbarak, Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından 9-10 Haziran 2012 arasında Niğde’de düzenlenen O-Sport Türkiye Şampiyonası'nda birinci olmuşlardı. Elde ettikleri başarıyla Macaristan’ın başşehri Budapeşte’de yapılacak Dünya şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcular, orada da madalya sözü verdi.

Şampiyon tekvandocular Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Fayık Altunbaş'ı, madalyalarıyla beraber ziyaret etti Kaymakam Cergibozan, ilçenin adını Türkiye çapında duyuran gençleri kutlayarak, daha büyük başarılara ulaşacakları kanaatini taşıdığını belirtti.

İlçenin imkânları arttıkça farklı dallarda da başarılı sporcular yetiştirilebileceğini vurgulayan Cergibozan, bu tür faaliyetlerde yer alan bütün sporculara ve başta Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Sunullah Desticioğlu olmak üzere emeği geçenlere iyi dileklerini ve takdirlerini sundu .