Stadyum Yenileme İhalesi Yapıldı

Bartın Atatürk Şehir Stadyumu'nun çimlerinin ve pistin yenileme çalışması için ihale yapıldı.

Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Ali Özdemir, Bartın Atatürk Şehir Stadyumunun yenileme çalışması için ihale yapıldığını belirtti.

Özdemir, “Şehir stadyumu çim, atletizm pisti tel örgüleri ve su sistemi ile ilgili olarak ihale tamamlandı. Bartınlı bir firmamız ihaleyi aldı. İhale sürecinde beklenen süreler var. O süreleri bekliyoruz. Çim sistemi dıranaj sistemi yeniden yapılarak onarıma girecek. Yakın zamanda bu çalışma gerçekleşir diye düşünüyorum. Ekme çim ile ilgili yeni bir çalışma yapılacak. Firmanın inşallah hakkını vereceğini düşünüyorum. Daha sonra tribün onarımları olacak" dedi.

Tesisleşmenin süreceğini anlatan Özdemir, şöyle devam etti: "Tesisleşme anlamında da çalışmalarımız devam ediyor. Bilindiği gibi ilimizde bir tane spor salonumuz var. Amasra ilçemize yapılan ve bitme aşamasında olan kapalı spor salonumuz var. Spor salonumuz bittikten sonra yakın süre içerisinde faaliyete girecek. Gençlik Merkezi için bina düşünülüyor. İhale sürecine henüz girmedi, ancak ihale sürecine girdiğinde Ömer tepesinde yapımına başlanılacak. Yapılacak olan Gençlik Merkezi binasının içinde de tenis kortu salonu çıkıyor. İlimiz güzel tesislere kavuşacak. Bartın için hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Kaynak: İHA