Kazan'da Spor Kompleksi Hizmet Binasının Temeli Atıldı - Ankara

Kazan'da spor kompleksi hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Atatürk Mahallesi, Osmanlı Caddesinde bulunan Kazan Bocce Salonun yanında yapımına başlanan spor kompleksinin temel atma törenine Kaymakam Veysel Beyru, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, temeli atılan spor kompleksi hakkında bilgiler vererek, “Biz Kazan’ın değişim ve gelişimini iyi okuyarak çocuklarımızın eğitim, sağlık, spor ve sosyal donatı alanlarındaki altyapı eksiklerini birer birer gidermenin gayreti içindeyiz. Kazan tam anlamıyla dev bir şantiyeye döndü. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat açıkladığı Kazan Savunma Sanayi Kümelenmesi hazırlıkları sürerken, bir yandan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in ilçemize yaptığı yatırımlar ve belediyemizin kendi olanakları ile yapımını sürdürdüğü projeler bir bir hayata geçiyor. Birazdan temelini atacağımız ve bir yıl içinde tamamlanması planlanan spor kompleksimiz 2462 metrekare inşaat alanına sahip, kullanım alanı ise 582 metrekaredir. İçerisinde sauna, 205 metrekare kondisyon salonu, 20 adet duşlu ve tuvaletli yatak odası, konferans salonu, yemek salonu, soyunma ve hakem odaları yer alıyor.” dedi.

İlçe Müftüsü Halil Karagöz’ün duasının ardından Kaymakam ve Belediye Başkanı butona birlikte basarak inşaata ilk harcı koydu .