Halkbank’ta Yeni Yönetim Görev Başında

Türkiye’nin köklü kulüplerinden Halkbank’ta yeni kulüp yönetimi belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yedi kişilik yönetim kurulu oy birliği ile seçildi. Kulüp Başkanlığına Selahattin Süleymanoğlu getirildi.

Görev dağılımı ile yönetim kurulu üyelerinin sorumluluk alanları belirlendi. Buna göre Başkanvekilliği’ne Alaattin Sarıtaç, Voleybol Şube Sorumluğu'na Dr. Atakan Mermer, Genel Muhasipliğe Ahmet Karakaş ve Genel Sekreterliğe Muhammet Zaim getirilirken, Yalçın Kaya ile Mehmet Tüfekçi üye olarak yer aldı.

"SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK"

Başkanlık görevini, İbrahim Hakkı Tuncay’dan devralan Selahattin Süleymanoğlu, yeni dönemde sorumluluklarının arttığını ifade etti.

Türk sporu ve Türk voleyboluna yıllardır büyük hizmetler veren Halkbank Spor Kulübü’nün her yıl daha fazla sorumluluk üslendiğini belirten Süleymanoğlu, "Öncelikle güzide ve değerli bir kulübün başkanlığını yapmak bana onur veriyor. Bizlere güvenen banka yönetimine teşekkür ediyoruz. Bu yıl büyük atılımlar planlıyoruz. Amacımız her yıl olduğu gibi zirve ve iyi voleybol. Bu yolda, özellikle Ankara seyircisinin bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı

Kaynak: İHA