Ergin Ataman: Yarın Saat 15'e Kadar Bekleyeceğim .

İstanbul Varyap şirketleri tarafından bir projeyi yerinde inceleyerek ziyaret eden Beşiktaş Milangaz Antrenörü Ergin Ataman, gündeme ilişkin sorulara açıklık getirdi.

Ataman, Beşiktaş Milangaz yöneticilerine yarın saat 15.00'e kadar süre verdiğini söylediBeşiktaş Milangaz Basketbol Takımı Sorumlusu Şeref Yalçın ve Beşiktaş Milangazlı oyuncu Serhat Ataman’ın da katıldığı ziyarette, Antrenör Ergin Ataman, “Şu anda Beşiktaş yönetimi ile Erdoğan Demirören sponsorluk için görüşüyor. Aslına bakarsanız görüşmeler biraz da gecikti. Sezon biteli 9 gün oldu. Bir belirsizlik hakim. Böyle olunca da çok ciddi transfer söylentileri ortaya çıkıyor. Gönül isterdi ki sezon bitmeden bu kararlar verilsin. Ama bu zamana kadar uzadı. Yarın saat 15.00’e kadar bir söz verdim; sözümü tutacağım,” dedi.

"TEKLİFLERDEN GURUR DUYUYORUM"

Kendisine yapılan tekliflerden gurur duyduğunu dile getiren Ergin Ataman, “Hangi kulüp beni transfer etmek istiyorsa yurtdışı da olsa Galatasaray da olsa benim için gurur duyulacak bir olaydır. Böyle büyük kulüplerin gündeminde olmak onurdur. Beşiktaş camiasında çok güzel günler geçirdik. Burada efsaneleştik. Tabii ki gönlümüzde bu takımın bozulmayıp önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil etmesi var. Ama hepimiz profesyoneliz. Ben Beşiktaş yönetimiyle Sayın Erdoğan Demirören’e belli bir güne kadar bekleyeceğime dair bir söz verdim. Aslında bu süre 1-2 gün de sarktı. Ben o sözümde duruyorum,” dedi.

"AİLEYİ, İLK BEN TERK ETMEK İSTEMİYORUM"

Ataman, "Bu aileyi ilk terk eden kişi ben olmayacağım. Bu sorumluluğu üzerime almak istemiyorum. Yarın 15.00’e kadar da cevap bekliyorum. Yarın da belirsizlik devam ederse ben de yoluma bakmak zorundayım. Beşiktaş’ta da kalabilirim, başka bir kulübe de gidebilirim. Ama verdiğim bu sözde duracağım. Bu sözümde dururken de transferimi veya birçok büyük kulübün teklifini riske ediyorum. Bu kariyerim ile ilgili bir sıkıntı. Ama ben yarın saat 15.00’e kadar beleyeceğim. Ondan sonrasını hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.

Ergin Ataman, Cihan muhabirinin, "Galatasaray’dan teklif aldınız mı?" sorusuna, "Hayır" cevabı verdi .