Antalya Büyükşehir Belediyespor, Antrenör Altar Tunçkol İle Sözleşme İmzaladı

Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyespor, antrenör Altar Tunçkol ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Antalya Büyükşehir Belediyespor, sözleşmesi sona eren antrenör Dragon Sakota ile yollarını ayırarak, 2009-2010 sezonunda da takımı çalıştıran Altar Tunçkol ile anlaşmaya vardı. Tunçkol, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Recep Tokgöz, imza töreninde, antrenörlerini belirleyerek transfer sezonunu başlattıklarını belirtti.

Bu yıl 2009'da da beraber çalıştıkları Altar Tunçkol ile anlaştıklarını dile getiren Tokgöz, ''Takımımız için en iyisi olduğuna inanıyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hedefimiz play off'a girmek. Bundan sonra hocamızın görüşleri doğrultusunda yeni bir takım oluşturacağız'' dedi.

Altar Tunçkol ise görevine bıraktığı yerden devam edeceğini ifade ederek, iyi bir takımla, basketbol severlere güzel basketbol seyrettireceklerini söyledi.

Tunçkol, play off'a girmek için mücadele edeceklerini vurgulayarak, ''Hızlı, mücadeleci, göze hoş gelen bir basketbol oynatmayı hedefliyoruz. Geçen yıldan iyi oyuncuları tutup, 2-3 tecrübeli oyuncu alacağız. Yanlarına genç oyuncuları monte ederek doğru Amerikalı oyuncular seçip iyi bir takım kuracağız'' diye konuştu.

Muhabir: Bekir Bektaş

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Kaynak: AA