Topal İmza İçin Geliyor

Valencia ile bonservis pazarlıkları sürüyor. Fenerbahçe Mehmet Topal'a yıllık 2.4 milyon Euro teklif etti. Perşembe günü imza atılabilir

Yeni sezonda çok daha güçlü bir kadro kurmanın hesaplarını yapan ve işe Dirk Kuyt'ın transferiyle başlayan Fenerbahçe, Mehmet Topal'ın transferinde de mutlu sona ulaşmak üzere. Milli futbolcunun yarın tatilini tamamlayıp İstanbul'a geleceği öğrenildi.

ÖNCE MENAJERİ İLE BULUŞACAK
Mehmet Topal, İstanbul'a gelir gelmez ilk olarak Batur Altıparmak ile bir görüşme yapacak.
Bu görüşmede ikili Fenerbahçe'nin teklifini son bir kez daha masaya yatıracak. Menajerinin de fikrini aldıktan sonra Topal, Fenerbahçe ile resmen görüşmelere start verecek. Fenerbahçe'nin milli futbolcuya yıllık 2.4 milyon Euro önerdiği, teklif edilen bu parada Mehmet Topal açısından bir sıkıntı olmadığı belirtildi. Fenerbahçe yönetimi diğer taraftan da Valencia ile bonservis pazarlıklarını devam ettiriyor. Bonservis pazarlıklarında sona yaklaşıldığı gelen haberler arasında.

İMZA AN MESELESİ
Kulübe yakın kaynaklar Mehmet Topal'ın Sarı-Lacivertli kulübe peryembe günü imza atmasının ciddi bir olasılık olduğunu belirtiyorlar. Mehmet Topal transferinhi bir an önce tamamlamak isteyen Fenerbahçe, sonrasında diğer transferlere yönelecek.

EN AZ 4.8 MİLYON EURO!
Fenerbahçe'nin Valencia'ya bonservis bedeli için ne kadar bir para teklif ettiği ise kesin olarak bilinmiyor. Bu konuda ne F.Bahçe cephesinden ne de Valencia'dan bir açıklama gelmedi. İspanyol basını, Valencia'nın Topal'ı Galatasaray'dan alırken ödediği 4.8 milyon Euro'dan aşağıya bir fiyata vermek istemediği belirtiyor.

ORTADA BÜYÜK REKABET
Topal'ın transferiyle orta sahada büyük rekabet yaşanacak. Kuyt'ın transferiyle Mehmet Topuz da artık orta saha için savaşacak.