Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu Bakıma Alındı

Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu, Ortaca Belediyesi ve Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle bakıma alındı.

Ortaca Belediyesi ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa ile başlayan Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu’nda bakım çalışmaları başladı.

Bakım çalışmalarına 10 işçi çalışmalara katılırken, 10 kamyon kum, 3 kamyon gübre atılarak; çim ekim çalışmaları başladı.

Ortaca Belediye Spor Genel Kaptanı ve Kulüp Müdürü Özkan Kalkan, sahada yapılan bakım hakkında yaptığı açıklamada, “Ortaca Belediye Spor ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa olarak Ahmet Ateş Stadyumu’nun bakımı olan bir çalışma. Sahanın yeniden bakımı ve çimlendirilmesi çalışması yapılıyor. Dalaman İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Karakuş tarafından organizasyonu ve onun denetiminde yapılmaktadır. İş Kur tarafından Belediyemize vermiş olduğu 10 adet işçiler ile bu çalışmayı yürütüyoruz. Şuana kadar sahaya 6 kamyon kum, 2 kamyon gübre kullanıldı. Bundan sonrada da arkadaşlarımızın hazırlayacakları 1 kamyon gübre, 4 kamyon daha kumun gelmesi durumunda buranın çalışmasını bitirmiş olacağız. Şu anda buranın altına çim ekiyoruz. Çimin üzerine kum ile gübreyi karıştırarak tesviyesi ile birlikte yapılacaktır. Belediye Başkanımız Hasan Karaçelik tarafından gönderilen teknik elamanlar tarafından teknik olarak gerekli ölçüm ve çizgi çalışmalar yapıldı. Şuanda hiçbir düzensizlik yok. Teknik elamanların ölçümleri doğrultusunda çim ekimimizi yaptık. Şu ana kadar yapılan çalışma bu. Ortaca Ahmet Ateş Stadyumu gelecek sezon için hazır hale getirilmiş olacaktır” dedi.

Kaynak: İHA