Orduspor’da Torres Son Aşamada

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, İspanya'nın Sporting Gijon takımının forvet oyuncusu David Barral Torres'in transferi konusunda son aşamada olduklarını, ayrıca defansın bel kemiği Yalçın Ayhan ile orta sahanın beyni Jean Jacques Gosso'ya yurt içi ve yurt dışından teklifler olduğunu söyledi.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yıldırım, İspanya'nın Sporting Gijon takımının forvet oyuncusu olan David Barral Torres'in transferini çok arzuladıklarını söyledi.

Yıldırım, “Transfer son aşamaya gelindi. Çok küçük pürüzler kaldı. En kısa zamanda Torres’i Orduspor'a kazandıracağız” dedi.

Yıldırım, defansın bel kemiği olan Yalçın Ayhan ile orta sahanın beyni Jean Jacques Gosso'ya yurt içi ve yurt dışından teklifler olduğunu da belirterek, her iki oyuncuyla sözleşmelerinin devam ettiğini ancak kulübün menfaatleri doğrultusunda tekliflerin değerlendirileceğini kaydetti.

U-14 VE U-19’UN BAŞARISI Toplantıda Türkiye ikincisi olan U-14 takımı ile Türkiye 4.sü olan U-19 takımını da tanıtan Levent Yıldırım, “Kulübümüzün şanlı tarihinde böyle bir gururu ve onuru yaşattıkları için oyunculara ve teknik ekibe gönülden teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Orduspor Alt Yapı Sorumlusu Turgut Kır da uzun yıllardır kulübün böyle bir başarıya susadıklarını dile getirerek, “Bin 475 takım arasında U-19 takımımız 4'üncü olma başarısını gösterdi. Bu başarıyı U-19'da ilk defa yaşadık. Ardından U-14 takımımız, bin 500 takım arasından Türkiye'de 2'inci olma başarısını elde etti. Bu başarılardan dolayı hepimiz çok mutlu olduk. Desteklerinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu .

Kaynak: İHA