Cimbom Oscar'a Aday

G.Saray yönetiminin son gözdesi Benfica'nın süper yıldızı Oscar Cardozo ... Sarı-Kırmızılılar bonservisi 12 milyon Euro olan Paraguaylı için girişimlere hemen start verdi

Başkan Ünal Aysal'ın Galatasaray camiasına verdiği tarih olan 25 Haziran yaklaştıkça heyecan da artıyor... Anlaşılan isimleri en geç bu hafta sonuna kadar bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar'ın ilk hedefi forvet transferi.

BİRÇOK AVRUPA DEVİ İLGİLENİYOR
Bugüne kadar birçok önemli isimle görüşen Galatasaray'ın listesine yeni bir yıldız daha girdi... Yönetimin son gözdesi, Benfica'nın süper yıldızı Oscar Cardozo oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın birçok Avrupa devinin gündeminde yer alan Paraguaylı futbolcu için girişimlere başladığı öğrenildi. Portekiz basınında çıkan haberlere göre Cardozo'nun bonservis bedeli 12 milyon Euro... Fatih Terim'in de onay verdiği 29 yaşındaki futbolcu için resmi teklifin yapılması bekleniyor.

DİĞER İSİMLERLE DE TEMASLAR SÜRÜYOR
Galatasaray yönetimi bir yandan da listedeki diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor... Sarı-Kırmızılılar özellikle Anderlecht formasını giyen Matias Suarez konusunda yoğun temaslar içinde... Ayrıca Nicklas Bendtner ve Mauro Zarate de adaylar arasında. Yönetim 25 Haziran'a kadar bu yıldız isimlerden birisini bitirmeyi planlıyor. Taraftarlar da merakla yeni golcünün kim olacağını bekliyor.

HEM HAVADAN HEM DE YERDEN
2007 yılından bu yana Benfica formasını giyen Oscar Cardozo, 1.93'lük boyuyla hava toplarına çok hakim... Fakat Paraguaylı yıldız yüksek top tekniği ve füze gibi şutlarıyla yerden de rakipler için korkulu bir rüya.