Ankara'da Öğrenciler Tatili Spor Yaparak Geçirecek

Ankara'nın Polatlı Kaymakamlığı ile ilçe belediyesinin ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları başladı.

Futbol, voleybol, hentbol ve jimnastik dallarında eğitim verecek olan yaz spor okulu Recai Moray Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle açıldı.Törene, Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Öztürk, Şaban Yılmaz, Hüseyin Kale, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Doğan, Belediye Yaz Spor Okulları Koordinatörü Polatlı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Talip Çınar, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Okulların tatile girdiği aylarda çocukların dinlenmeye, spor yapmaya ihtiyaçlarının olduğunu belirten Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, 500 öğrencinin spor okullarına kayıt yaptırdığını, kayıtlarında devam ettiğini ifade etti.

Bilgin, yaz spor okullarında maksatlarının gençlerin ruhen ve bedenen gelişimini sağlamak olduğunu belirten Kaymakam Bilgin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Spor salonu ve halı sahamız başta olmak üzere çeşitli spor salonlarımızda yaklaşık 3 ay boyunca gençlerimizi, çocuklarımızı sportif çalışmalarla bir araya getireceğiz. Çocuklarımızın ruhen ve fizikken gelişimini sağlamaya devam edeceğiz.”