Trabzon Belediyesi Yelken Kupası Yarışmaları Yapıldı

Trabzon Belediye Başkanlığı ile Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce düzenlenen Trabzon Belediyesi Yelken Kupası yarışmalarının sona erdiği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Yelken Kupası yarışmalarının Ganita mevkisinde yapıldığı belirtildi.

Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin Yazıcı'nın da izlediği yarışmalara Trabzon'da faaliyet gösteren 4 kulüpten 31 sporcunun katıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Optimist, laser 4.7 ve radikal kategorilerinde yapılan yarışmalar sonunda Akçaabat Yelken İhtisas Kulübü takım halinde mutlu sona ulaştı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmalarda radial dalında Furkan Kolaylı birinci, Deniz Başkır ikinci, İlter Hacıoğlu üçüncü olurken optimist dalında Ömer Alp Kolaylı birinciliği, Uğur Bıyıklı ikinciliği, Melisa Kolaylı üçüncülüğü elde etti. Laser 4.7 dalında ise Serkan İhtiyar birinci, Uğur Bıyıklı ikinci olurken üçüncülüğü Serhat Utku Hacıoğlu kazandı.''

Muhabir: Asena Akçay

Yayıncı: Murat Kaban

Kaynak: AA