Düzceli Minik Judocular Şov Yaptı

Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, 15-17 Haziran'da Çorum'da yapıldı.

Şampiyonada Düzceli judocular 1 altın 3 gümüş 3 bronz 4 tane de beşincilik aldı. Türkiye Minikler Judo Şampiyonasına katılan Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı her finalde yer alarak şampiyonaya damgasını vurdu. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo takımı 1 altın 3 gümüş 3 bronz 4 tane de beşincilik aldı.

15-17 Haziran tarihleri arasında yapılan Minikler Türkiye Şampiyonasında Düzceli judocular şov yaparak toplam 7 madalya ile nerdeyse tüm finallerde bulundu. Ayrıca 4 tanede madalya maçını şansız bir şekilde kaybettiler. Bu yılki altın madalya özlemini Akçakoca’da judo yapan 28 kilogramda yarışan Merve Apaydın’la giderildi. Akçakoca’da judo yapan 26 kilogramda Nurettin Şen , 48 kilogramda Merve Kahraman , 57 kilogramda Melike Çakır ile 3 adet gümüş madalya kazandırdı. Bronz madalyalar ise 38 kilogramda Bedirhan Bediz , 42 kilogram Hakan Aydinç , 50 kilogramda Mert Alkan’dan geldi.

Melih Çelebi, Sude Aydın, Melisa Çakır ve Sude Sarıca üçüncülük maçlarını kaybettiler ve 5'inci oldular.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Antrenörü Ayhan Alayıldız "O kadar mutluyuz ki anlatamam iyi çalıştık. Düzce’de Nermin hoca, Akçakoca’da Asuman hoca bana çok yardım ettikler. İkisine de teşekkür ediyorum. Sporcularımın gözlerinden öpüyorum bu zor sınavdan başarıyla ayrıldıkları için velilerimize teşekkür ediyorum. Anlayışlarından dolayı desteklerinden dolayı Akçakoca İlçe Spor Müdürü Hasan Ekinci ye ve tabi ki her zaman bizi destekleyen İl Müdürümüz Ömer Faruk Şiran sonsuz teşekkür ediyorum " dedi.

Yaz spor okullarında ücretsiz faaliyetlerinin devam ettiğini söyleyen Milli hoca tüm Düzcelileri Düzce’nin en başarılı sporunu yapmaya davet etti .

Kaynak: İHA