Burgazspor'dan Başkan Aktürk'e Teşekkür Plaketi

Bursa Süper Amatör Lig'de mücadele eden Burgazspor'un kulüp başkanı Arif Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, kulübe verdiği desteklerden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'e bir plaket takdim etti.

Burgazspor Başkanı Arif Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri, katkılarından dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'e bir plaket ile teşekkür etti.

Burgazspor'a büyük destek veren Belediye Başkanı Hasan Aktürk'e yönetim ve Burgazspor taraftarları adına teşekkür ettiğini söyleyen Bayrak, "Başkanımızın spora ve sporcuya verdiği önemi çok iyi biliyorum. Taleplerimiz ile her zaman yakından ilgilenen belediye başkanımız, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı" dedi.

Burgazspor'un köklü bir takım olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Hasan Aktürk ise, "Taraftarı, sporcuları ve yönetim kurulu ile Bursa'nın sayılı takımlarından biri olan Burgazspor'u yakından takip ediyorum. Yerel idare olarak spordan eğitime, sağlıktan kültüre tüm alanlara elimizden gelen desteği veriyoruz. Takımımızın başarılarının devamını dilerim. Mudanyaspor ile Burgazspor, kardeş takımdır. Mudanya'mız futbol yönünden zengin aktiviteler içerisindedir. Tüm amatör spor kulüplerinin yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA